Skip to content

Lokal matskatt med unik smak og mild aroma

Det hele startet for 20 år siden
På starten av 2000-tallet besøkte Holm Gård et løkpakkeri. I avfallskassen lå det mye fin løk, men det ytre skallet var ikke lenger på og dermed måtte løken måtte kastes. Vi spurte oss selv: Hva er det forbrukeren ønsker? Er det skallet eller løken innenfor? Svaret gav seg selv, og idéen om å dyrke og foredle ferdig skrelt løk ble senere lansert som Edel-løk fra Holm Gård.

Vi skreller løken for deg
I dag er vår Edel-løk både kjent og kjær. Mange foretrekker å kjøpe løken ferdig skrelt, for løk er ikke alltid det enkleste å tilberede. Noen får tårer i øynene når løken skal skrelles. Andre opplever det som vanskelig å få skallet av, eller synes det blir mye avfall.

Mild aroma og unik smak
Mange velger Edel-løk også på grunn av dens milde aroma og unike smaken. Dette kommer av den nøye utvalgte jordarten Cambisol som vi dyrker Edel-løken i, og bevisst og erfaringsbasert gjødsling.

Kjøp vår løk i dagligvarehandelen
I dag finnes det fem ferdigskrelte produkter tilgjengelig hos Meny, Spar og Kiwi:

  • Edel-løk gul
  • Edel-løk rød
  • Sjalottløk
  • Borettane-løk
  • Grill-løk

Kortreist ferskvare
Produktet er en ferskvare der skrellemetoden gir god holdbarhet og en saftig løk. Du finner våre produkter på kjøl i din grøntavdeling. Utvalget kan variere ut fra sesong, og butikkens vareutvalg.

Enklere hverdag
På Holm Gård har vi alltid satt pris på et godt måltid, vel tilberedt med de beste råvarer. Når løk foredles hos oss, er målet at du raskt og enkelt kan lage gode retter og skape nye måltidsopplevelser med smaken i høysetet. La deg inspirere av våre oppskrifter til å lage deilige og velsmakende retter.