• Borretane-løk

  Borretane-løk

  Borretane er en løkdelikatesse med opprinnelse i Italia. Serveres normalt hel, men kan også snittes og brukes i salater, supper, sauser, taco eller i burgeren. Prøv den også rå på pølse! Den unike søte og milde løksmaken kommer best frem etter varmebehandling. Formen gjør den også godt egnet hel på grillen eller i stekepanna. Prøv gjerne denne oppskriften som egen rett på tapasbordet eller som tilbehør til alle typer stekt fjærfe, kjøtt, vilt og fisk.

 • Edel-løk Kepa

  Edel-løk Kepa

  Gul kepaløk kommer opprinnelig fra Asia hvor den har vært dyrket i mer enn 3000 år. Edel-løk Kepa fra Holm Gård er en populær grønnsak og egner seg godt i supper og gryteretter. Dessuten er den en ypperlige smakshever i tomatsauser. Edel-løk Kepa fra Holm Gård har en mild, aromatisk smak som gjør at den også er velegnet i friske salater.

 • Edel-løk Rød

  Edel-løk Rød

  Edel-løk Rød er i nær familie med Edel-løk Kepa og i de fleste sammenhenger er den også en god erstatter. Den har en noe mildere smak og er derfor spesielt godt egnet i friske salater. Prøv bakt rødløk med timian sammen med søndagssteken.

 • Edel-løk Sjalott

  Edel-løk Sjalott

  Edel-løk Sjalott stammer fra Midtøsten og kom til Europa med de franske korsfarerne. Den er både velkjent og elsket av mange for sin milde smak som gjør at den passer godt til retter hvor man ønsker en mindre dominerende løksmak. Prøv saltbakt Edel-løk Sjalott som tilbehør neste gang du serverer biff eller entrecôte.